20 Mayıs 2014 Salı

çizgi film izle pepe


Türk çizgi filmleri arasında en doğal ve en eğitici çizik filmlerden biri olan Pepee’yi  sizlere elan yakından tanıtacağız. Eğlencesi, şarkıları ve familya terbiyesi ile Pepee bütün çocukların sevgilisi ve Pepee bunu hakediyor.
Pepee sınır filmi 3 ile 6 yas amaç kitlesine ulaşmayı amaçlamasına rağmen, gerçekte bu skor 8 kanun kadar yükselebilmektedir. matrak ve öğretici olmayı hedefleyen temel film hem ailelerin hemde çocukların bakış bebeği. Aileler, içerisindeki eğitici bilgilerden ve “Terbiyeli çocuk” kültürünü yansıttığı için Pepee‘yi aşırı seviyorlar. Çocuklarda şarkıları söyleyerek onla beraber dans etmeyi öğrenirken, Türk kültüründen muhtelif örneklere rastlayarak gelişimleri için takviye alıyorlar. hat filmlerinin yanı sora pepee oyuncakları ile bile bu sevgiyi pekiştiriyorlar.

Çizgi filmler ortada en mebzul tutulanlardan olan Pepee, konuşurken bir zaman zorlanan bir evlat çünkü az buçuk rahatsız. Bunu varsayarak yarattığı kendi sanat tarzı da izleyen her yas grubundan insani namına çekebiliyor. Pepee’nin ismi de esasen bu rahatsızlıktan geliyor. Ülkemizin rum kesimlerinde kemiksiz konuşamayan insanlara pepe denilir. Pepee bile isminin hakeza olduğunun farkında :)

Pepee‘nin bunca şefkatli ve uyumlu bir ailesi var. Dedesi, ninesi, annesi, babası ve önemli kardeşi Bebe ile evde mükemmel zaman geçiriyor. Her bir bölümde karı bireyleri ile yaşadığı olaylar anlatılıyor. Ailesinin yanı rabıta bir sonsuz arkadaşı da var Pepee’nin. Zulu, maymuş, Şila ve Zuku karakterleri bile Pepee sınır filmi ortada fazlası ile nokta alıyor. hat dizisinin senaryosu Ayşe şule Bilgiç aracılığıyla yazılmış olup, Kıraç tarafından müzikleri yapılıyor. Kıraç’ın kendine yarattığı rock tarzı da Pepee’ye dün durumda. Pepee eksen filmi TRT döl ekranlarında yayınlandığı gibi Eskişehir sınır film Stüdyosunda hazırlanıyor.

Kendi çizgi film kategorisinde belirtik ara farklar mucit Pepee karakterinin söylediği şarkılar esasen genel ağ dünyasında her yaştan insanın ilgisini topluyor. Bunların arasında “İnsan sevdiğini üzer mi” şarkısı en mehabetli ilişki toplayan melodi olarak dikkatlari çekiyor. çizgi film izle pepe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder